About - Horecaartje

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

HORECAARTJE
Wat is een Horecaartje?
Met een horecaartje kun je DE leukste horeca-ondernemingen van een stad leren kennen. Horecaartje heeft deze namelijk door een zee van keuze voor jou gevonden en verzameld op een cadeaukaart.

Waarom?
Er is sinds een aantal jaar oneindig veel keuze aan leuke horeca. Toch gaan we vaak naar de plekken die we al kennen. Dat bekende tentje om de hoek of de grote commerciƫle slappe-hap-fabrieken. En dat is zonde! Want er valt vaak zo veel te ontdekken op horecagebied in jouw eigen stad of de stad waar je op visite gaat.
Iedere stad heeft verborgen parels. Geweldige, onderscheidende horecagelegenheden met een eigen specialiteit en uitstraling. Plekken die ontdekt moeten worden!
Wij zijn constant op zoek naar deze parels, om ze vervolgens op een unieke cadeaukaart samen te voegen. Op deze manier proberen we een inspiratiebron te zijn voor de stadsmens en stadsbezoekers om eens verder te kijken dan datgene wat zij al kennen. Dus af te wijken wat voor de hand ligt of omdat het op de route ligt. EXPLORE IS SO MUCH MORE FUN!

De koper/ontvanger van het horecaartje kan bij verschillende voorgeselecteerde, onderscheidende horeca-gelegenheden twee drankjes per stempel nuttigen.

Op dit moment zijn wij alleen actief in Horeca met de koffie/thee/lunch-concepten. Maar een hap/wijn/bier- of cocktailcaartje sluiten wij in de toekomst zeker niet uit! Heb je hier leuke ideeƫn over? Laat het ons dan weten.
KvK: 67091083     Btw: NL200020304B01     E-mail: info@horecaartje.nl     Powered by Ste4m.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu